Dreptul muncii


Dreptul Muncii

Cu competente in Dreptul Muncii si Drept Social, aparam atat drepturile salariatilor, cat si pe cele ale institutiilor.

Avocat – Pentru salariati

Daca aveti impresia ca ati fost victima unei concedieri abuzive, a punerii unor piedici din motive personale, a discriminarilor sau a altor situatii ce incumba locul de munca si dreptul la munca, asa cum este cazul hartuirilor, dreptului la maternitate, paternitate sau parental, inchiderii contractului pe cale amiabila, lezarilor salariale, piedici in a va fi oferite documente sociale, etc., atunci apelati la sfatul si ajutorul Cabinetului de Avocat Mihaela Sava.

Veti fi ajutati in a analiza situatia cu care va confruntati. Stabilim impreuna modalitatile de negociere in vederea solutionarii pe cale amiabila. Dar gandim si solutia legala, in cazul in care Tribunalul este singura optiune. 

Avocat – Pentru angajatori

Pentru a se evita litigiile intre salariati si angajatori, este absolut necesar ca angajatorii sa fie consiliati si asistati in materie de dreptul muncii.

In caz de texte legislative, contracte, norme de munca si protectia muncii, a angajatului si a angajatorului, acte normative si multe altele, este recomandat sa conlucrati cu avocati cu expertiza in domeniu.

Cabinet Avocat Mihaela Sava are solutiile ideale!