Drept penal


Drept Penal

In cazul in care se ajunge in situatia de a comparea in fata organelor de cercetare penala, este imperios necesara angajarea unui aparator. Astfel, Cabinet de Avocat Mihaela Sava ofera asistenta pentru audieri fie la sectiile de politie, fie la parchet.

In plus, se ofera si alte servicii precum:

  • Redactarea plangerilor penale si a altor acte specifice urmaririi penale sau in faza de judecata;
  • Asistenta si reprezentare in cazul infractiunilor prevazute de codul rutier precum accidentele cu vatamari corporale sau omor din culpa, conducere fara permis, conducere sub influenta bauturilor alcoolice, conducere autovehicul cu numere expirate, etc.
  • Despagubiri in cazul accidentelor rutiere soldate cu vatamari coporale din culpa sau decese;
  • Asistenta juridica si reprezentare in cadrul procedurilor privind masurile preventive din cadrul procesului penal, fie in fata judecatorului de drepturi si libertati fie in fata judecatorului de camera preliminara, sau in fata judecatorului fondului. Redactarea si sustinerea plangerilor contra actelor procurorului;
  • Asistenta si reprezentarein cazul infractiunilor prevazute de legea 143/2000 privind combaterea traficului si consumului illicit de droguri;
  • Cereri de liberare conditionata, cereri privind modificarea regimului executarii pedepsei sub supraveghere, revizuiri ale hotararii judecatoresti definitive, contestatii in anulare ori la executare, amanari sau intreruperi ale executarii pedepsei, contopirea pedepselor, reabilitarea de drept ori judecatoreasca, radierea cazierului, etc.
  • Asistenta juridica atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice, in orice faza a procesului penal, atat pentru infractiuni prevazute de codul penal cat si pentru infractiuni prevazute de legi speciale.