Despre mine


In slujba excelentei. Din pasiune pentru justitie.

Cabinetul de Avocat Mihaela Sava nu este o firma. Este un butic avocatesc, dar asta nu pentru ca se ridica la nivelul profesional al celor identificati sub titulaturi de genul “& Asociatii”. Cabinetul meu s-a nascut dintr-un vis, acela de a fi avocat. Visul a devenit realitate dupa ani de studiu si de practica. Nu poti sa fii un avocat competent daca nu infrunti spete cat mai diverse si nu esti intotdeauna la curent cu legislatia si cu fiecare amendament care apare. Cum nu poti fi un avocat dedicat daca nu iti asculti cu atentie clientul. Mai mult, acolo unde exista o dilema ea trebuie sa dispara, caci un avocat bun gaseste intotdeauna solutii.

Am un crez personal, pe care il impartasesc mereu clientilor: nu avem o problema, ci avem o situatie! Chiar daca ajungi sa apelezi la un avocat – fie ca esti persoana fizica, fie ca esti una juridica, nu inseamna intotdeauna un lucru negativ… De multe ori, apelezi la un specialist care sa iti solutioneze situatia aparuta in viata privata ori profesionala.

De-a lungul anilor de experienta, pot sa spun ca am reusit sa ofer tuturor clientilor mei o reprezentare legala serioasa si cu rezultate favorabile.

Am consiliat intotdeauna clientii in sensul unor victorii legale, iar acolo unde stiam ca sansele sunt mai mici sau inexistente nu am avut retineri nicio secunda in a le exprima in fata acestora. Si asta pentru ca ma ghidez dupa valori clare: onestitate, profesionalism, transparenta!

Cabinet Avocat Mihaela Sava are diverse colaborari cu birouri notariale, mediatori, traducatori autorizati, executori judecatoresti, experti contabili si tehnici judiciari, experti in cadastru si topografi autorizati din Bucuresti si din tara.

Cabinet de Avocat Mihela Sava lucreaza indeaproape si cu alti colegi din domeniu, totul pentru satisfacerea deplina a nevoilor clientilor!